HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
12.12.2022 Mládež

První zimní turnaj mají mladší žáci za sebou

Třetí adventní neděli, 11.12.2022, odehráli naši mladší žáci turnaj ve formátu 3+1.

V nafukovací hale v Pardubicích-Polabinách měli naši dvě družstva. Prvním z nich byl "červený" tým , druhým pak "žlutý" tým. Hradečtí mlaďáci nastoupili s posilou tří nových hráčů kategorie přípravka. Všichni tři si vůbec nevedli špatně, dokonce máme mezi nimi i autora jednoho gólu!

HBC Hradec Králové Červení - Svitavy 6:0

V prvním zápase byl Hradec jasně lepší a dokráčel k pohodové výhře 6:0.

HBC Hradec Králové Červení - Lokomotiva Česká Třebová 1:6

Po prvním poločase stav svítil na tabuli 1:1. Ve druhé půli však více gólových šancí zužitkovali třebovští a zaslouženě zvítězili.

HBC Hradec Králové Červení - Eagles Brno 5:5

Poslední zápas červeného týmu byl dramatický až do samého závěru. Hradec první poločas vedl 3:2. Ve druhém dějství prohrával už 3:5, když se podařilo krátce před koncem vyrovnat na závěrečných 5:5.

V odpolední části nastoupil žlutý tým.

HBC Hradec Králové žlutí - Mladá Boleslav 4:2

Hradec na úvod otáčel nepříznivý vývoj zápasu, kdy po první půlce prohrával s Tygry 1:2. Nakonec se podařilo našim zvítězit 4:2.

HBC Hradec Králové žlutí - Polička 3:4

Mladí Piráti začali zápas výborně a vedli nad Kometou Polička již 3:0. Do konce poločasu se ale podařilo soupeřům vyrovnat. Ve druhé polovině Polička otočila a dokráčela k vítězství 3:4.

HBC Hradec Králové žlutí - Svítkov Stars 4:3

V posledním zápasu čekali na hradecké borce hokejbalisté nelehkého Svítkova. První poločas vyhrál Hradec o jeden gól. Svítkov však po přestávce zabral a otočil skóre na svoji stranu. Mladí bojovníci se nevzdali a rozhodujícím gólem půl minuty před koncem zvítězili.


Redakce

Partneři klubu