HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
10.04.2024 Mládež

Mladíci vyšli bodově i střelecky naprázdno

Starší žáci a dorostenci měli na programu další zápasy. Na oba týmy čekalo derby. Starší žáci neuspěli na Svítkově a dorostenci doma padli s Pardubicemi.

DOROST

V neděli odpoledne čekal dorostence těžký zápas. Do Hradce přijely Pardubice. První třetina skončila bez branek. Ve druhé padly dvě branky, vše do hradecké branky. Piráti si vytvořili v zápase několik šancí, ale ty zůstaly nevyužity. V 36. minutě padla třetí a zároveň poslední branka v zápase. Byla to hodně smolná branka. Míček si do branky srazil nešťastnou náhodou jeden z hradeckých hráčů - 0:3. Hradec v závěru zkusil Powerplay, ale i to ke gólu nevedlo.

HRADEC - PARDUBICE 0:3 (0:0,0:2,0:1)
Branky Hradce: -
Sestava Hradce: Novotný (Charvát) - Koďousek, Rejlová, Novák, V. Kříž, Čtvrtečka, Bečička, Vaněk, Zamastil, Duchač, Machaň, Kovář, Rouha, Tichý, Synek, Flechtner, Vortel, Kupka.

Do konce základní části zbývají odehrát tři zápasy. Hradečtí drží zatím sedmé místo. Postoupit výš budou jistě chtět v příštím zápase, kdy zajíždí v neděli 14.4. do Svitav.


STARŠÍ ŽÁCI

Na osmou hodinu ranní byl naplánován zápas mezi Svítkovem a Hradcem. Tento zápas se velice povedl našemu brankáři. Ondřej Charvát ze svítkovských holí inkasoval jen jednou. Tenhle výborný výkon (97,22% úspěšnost zákroků) k bodovému zisku nevedl. Hradec na Svítkově vyšel střelecky naprázdno a prohrál 0:2. Poslední branku vsítili svítkovští mladíci do odkryté branky.

SVÍTKOV - HRADEC 2:0 (0:0,1:0,1:0)
Branky Hradce: -
Sestava Hradce: Charvát - Odl, Bradáč, Čtvrtečka, Machaň, Vortel, Duchač, Lemfeld, Kovář, Novák, Polívka. Starší žáci mají před sebou náročný zápas. V sobotu 13.4. zajíždí k prozatímnímu lídrovi tabulky. Tím jsou Ježci z Heřmanova Městce.

Redakce

Partneři klubu