HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
26.03.2024 Mládež

Pět výher ze šesti zápasů

Hradečtí mladíci se o víkendu činili. Celkem se radovali pětkrát ze šesti zápasů. Jediní, kdo nevyhráli, tak byli dorostenci. Ti nestačili na Rebel Praha 1:4. Starší žáci si připsali dvě výhry. Mladší žáci si připsali o jednu výhru více.

DOROST

Dorostence čekal velice těžký zápas. Proti nim stál tabulkový soused, Rebel Praha. Piráti nezačali zápas vůbec dobře a v 7. minutě prohrávali 0:2. Na začátku třetí periody se podařilo hradeckým mladíkům snížit díky brance Lukáše Vaňka. Další gól se už pirátům nepodařilo vstřelit, navíc ještě dva inkasovali a odvezli si z Prahy prohru 1:4.

REBEL PRAHA - HRADEC 4:1 (2:0,0:0,2:1)

Branka Hradce: 34. Vaněk

Sestava Hradce: Charvát, Novotný - Koďousek, Rejlová, Kříž V., Novák, Čtvrtečka - Bečička, Machaň, Duchač, Vaněk, Kovář, Zamastil, Tichý, Pospíšil. Dorostenci mají následující víkend volný.

V dalším zápase přivítají na svém hřišti rivala z Pardubic. Zápas je naplánován na 7.4. od 14:00h.


STARŠÍ ŽÁCI

Starší žáky čekal dvojzápas. Nejdříve se představili v Přelouči, kde vyhráli 21:0. Ve třetí třetině se podařilo hostujícímu celku téměř nevídaný kousek... Hradec během necelých dvou minut vsítil 6 branek. Daniel Duchač a Matyáš Machaň se pyšnili dvouciferným číslem v kolonce kanadského bodování a výraznou měrou se podíleli na vysoké výhře. Též se výborně činil i Ondra Charvát, ten si zapsal 3+2 a hattrick vstřelil také Martin Lemfeld.

PŘELOUČ - HRADEC 0:21 (0:3,0:8,0:10)

Branky Hradce: 2., 17., 30., 32., 33. a 37. Machaň, 31., 35., 40. a 44. Duchač, 14., 17. a 31. Charvát, 5., 24. a 24. Lemfeld, 20. a 32. Polívka, 18. Čtvrtečka, 27. Novák, 32. Kovář.

Druhý den svěřence Vratislava Nováka čekal silnější soupeř. Do Hradce přijeli Sršni ze Svitav. Hosté se v 27. minutě zápasu dostali do vedení. Těsně před koncem druhé periody vyrovnal díky svému důrazu Oliver Bradáč. Ve 38. minutě se Hradečtí dostali do vedení 2:1 díky brance Petra Polívky. V posledních dvou minutách se ještě dvakrát prosadil Daniel Duchač a Hradec se tak radoval z výhry 4:1.

HRADEC - SVITAVY 4:1 (0:0, 1:1, 3:0)

Branky Hradce: 44. a 45. Duchač, 30. Bradáč, 38. Polívka.

Sestava Hradce: Charvát - Odl, Kříž M., Čtvrtečka, Bradáč, Ducháč, Kovář, Novák, Lemfeld, Polívka, Kania, Flechtner, Falta, Rouha, Vortel, Machaň. Další zápas sehrají piráti 6. dubna na Svítkově.


MLADŠÍ ŽÁCI

Zápasy v novém roce začaly i této kategorii. Mladší žáci se představili na domácím hřišti. Zde se kromě Hradeckých představil i Heřmanův Městec, Liberec a Pardubice. Zde pro domácí platilo pořekadlo "Můj dům, můj hrad!". Nejprve zvítězili nad Ježky 3:1, poté přehráli Liberec 4:1 a v derby s Pardubicemi slavili výhru 2:0. V brance dostali příležitost Petr Velínský s Dominikem Lemonem a oba si nevedli vůbec špatně. Hradecký tým inkasoval jenom dvě branky ze tří zápasů. Pochvalu si tak zaslouží všichni za předvedený výkon.

Redakce

Partneři klubu