HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
25.04.2024 Mládež

Dvě desítky, dvě výhry

Starší žáci a dorostenci se o víkendu utkali s Letohradem. Oba zápasy byly pro hradecké piráty důležité a ti je zvládli na výbornou. Dorostenci díky výhře postoupili do další fáze soutěže a svěřenci Vratislava Nováka zaznamenali veledůležité tři body, které jistě pomohou v další fázi.

DOROST

V neděli odpoledne se odehrál na hradeckém stadionu zajímavý zápas o 6. místo. Svěřenci trenéra Michala Kozy začali zápas na výbornou a hned v 6. minutě vedli po dvou brankách Kovaříčka 2:0. Soupeř ale stihl ještě do přestávky srovnat skóre zápasu. Letohradští se ve druhé třetině dostali dvakrát do vedení. Za stavu 4:3 pro hosty inkasoval hradecký Tichý trest do konce zápasu. Letohrad toho nevyužil a při hře 4 na 4 srovnal Zamastil. V poslední minutě druhé třetiny se Hradečtí radovali dvakrát. Ve 35. minutě utkání dorostenci vedli už 8:4 a kráčeli tak k pohodlné výhře. V posledních minutách zápasu byly k vidění ještě čtyři branky. Celkové skóre 10:6 znamenalo jediné. Hradec postupuje do další fáze soutěže. Kolo před koncem má na Letohrad náskok 4 body. Zápas se opět povedl Josefu Zamastilovi, který v zápase vstřelil 4 branky.

HRADEC - LETOHRAD 10:6 (2:2,4:2,4:2)

Branky Hradce: 19., 24., 30. a 44. Zamastil, 5. a 6. Kovaříček, 30. Flechtner, 33. Zahálka, 35. Vaněk, 45. Koďousek.

Sestava Hradce: Charvát (Jančárek) - Rejlová, Novotný, Čtvrtečka, Falta, Vaněk, Koďousek, Kříž V., Kovář, Novák, Duchač, Tichý, Rouha, Zamastil, Kovaříček, Zahálka, Flechtner, Vortel, Bečička, Kupka.

Další zápas odehrají v pražské Hostivaři. Duel se třetím celkem tabulky je naplánován na neděli 28. dubna od 15:00h.


STARŠÍ ŽÁCI

Piráti v sobotu dopoledne hostili na svém stadionu Letohrad. Svěřenci trenéra Vratislava Nováka nic nepodcenili a po první třetině vedli už 4:0. V 19. minutě po gólu Zdendy Klímy svítil stav na tabuli 7:0. Jediný gól Letohradu padl při přesilové hře hradeckého celku ve dvacáté minutě. Starší žáci poté ve třetí třetině přidali ještě tři branky a zápas dovedli do pohodlného vítězství 10:1. Výborným výkonem se blýskl Josef Flechtner (2+3) a brankář Ondřej Charvát, který opět pochytal mnoho nebezpečných střel soupeře. Hradec do další fáze soutěže postupuje z třetího místa.

HRADEC - LETOHRAD 10:1 (4:0,3:1,3:0)

Branky Hradce: 1. a 4. Flechtner, 15. a 37. Vortel, 17. a 39. Machaň, 11. Novák, 18. Falta, 19. Klíma, 31. Kania.

Sestava Hradce: Charvát - Novák, Falta, Odl, Vortel, Čtvrtečka, Machaň, Kovář, Duchač, Lemfeld, Polívka, Flechtner, Klíma, Kania, Rouha.

Redakce

Partneři klubu