HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
04.03.2023 A tým -preview

Muži ani z druhého jarního zápasu neodešli bez bodu

Piráti měli velmi dobrý vstup do utkání. Po necelé minutě využil odrazu míčku od plexiskla Mejzlík.

V páté minutě už to bylo 2:0, když se v nepřehledné situaci zorientoval Paukrt, našel Tesaře a ten trefil odkrytou branku. Ve druhé třetině převzali otěže zápasu svítkovští, ale Bryknera se jim překonat nepovedlo ani z několika velice dobrých příležitostí. Jeho jarní extraligovou neprůstřelnost ukončil až Hudec, který se ve třetí části v přesilové hře a signalizované výhodě probil až před branku a zakončil přesně. Stejný hráč se trefil i o pět minut později a opět to bylo v početní výhodě. Jeho střela prošla změtí těl a našla si cestu až do sítě. Oba týmy měli poté příležitosti strhnout utkání na svojí stranu, ale v samostatném úniku neuspěl Mejzlík a Král na druhé straně trefil pouze tyč.

Rozuzlení nepřineslo ani prodloužení a tak se šlo do nájezdů. V těch byl úspěšný pouze Hrubý a tak si bod navíc odvezli hosté.

Redakce

Partneři klubu