HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
07.11.2023 Mládež

Vítězství brali jen starší žáci

Z mládežnických kategorií nakonec vítězně vzešel jen tým starších žáků. Dorostenci měli výhru nadosah, ale podlehli v prodloužení.

O uplynulém víkendu byly na programu další zápasy mládežnických celků. Starší žáci a dorostenci zajížděli shodně na horkou půdu do Letohradu. Zde byli úspěšní pouze starší žáci. Své zápasy odehráli i mladší žáci. Ti zavítali k Jestřábům do Přelouče.

Extraliga dorostu

Dorostenci se v neděli utkali s Jeleny z Letohradu. Domácí hokejbalisté si v průběhu druhé třetiny udělali třígólový náskok (vedení 4:1). To jim ale k zisku tří bodů nestačilo. Piráti to totiž nezabalili a po brankách Bečičky, Suchana a Zamastila bylo vyrovnáno. Hradec mohl skóre otočit na svou stranu, ale bohužel se to nepodařilo a tak zápas dospěl do prodloužení. Zde o bodu navíc rozhodl letohradský Fišer. Dorostenci si tak odváží z Letohrad alespoň jeden bod.

LETOHRAD - HRADEC 5:4p (2:1,2:1,0:2 - 1:0)

Branky Hradce: 15. Kovaříček, 27. Bečička, 31. Suchan, 38. Zamastil.

Sestava Hradce: Jančárek (Charvát) - Koďousek, V. Kříž, Kupka, Bečička, Kovaříček, Novák, Vaněk, Synek, Vortel, Blaha, Zamastil, Duchač, Kovář, Suchan, Bradáč.

Další zápas našich dorostenců je na programu v neděli 12.11., kdy přivítáme na svém stadionu Hostivař.


Liga starších žáků

Starší žáci absolvovali zápas v Letohradě o den dříve. Svěřenci Vratislava Nováka a Nikolase Dlouhého měli snový začátek, když už po dvou minutách vedli 2:0. Po první třetině svítil stav 3:0 pro hradecké Piráty. Hned zkraje třetí třetiny navýšil na rozdíl čtyř branek Novák. Letohradští se nakonec zmohli jen na jeden gól a Hradec si tak připsal důležitou výhru 4:1. V Letohradě řádilo duo Matyáš Novák a Daniel Duchač. Oba shodně si připsali 4 body za dva góly a dvě nahrávky. Byli tak u všech gólů hradeckého týmu.

LETOHRAD - HRADEC 1:4 (0:3,0:0,1:1)

Branky Hradce: 1. a 31. Novák, 2. a 12. Duchač.

Sestava Hradce: Charvát - Bradáč, Kříž M., Vortel, Odl, Machaň, Rouha, Lemfeld, Duchač, Novák, Kovář, Řehořek, Sotona, Polívka, Novotný.

Starší žáci příští týden opět zavítají na hřiště soupeře. Soupeřem jim bude Přelouč, kterou v prvním zápase porazili 10:2. Zápas se odehraje 11.11. od 14:00h.


Přebor mladších žáků

Mladší žáci v neděli ráno zajížděli do Přelouče. Zde se utkali s místními Jestřáby a s pardubickým Svítkovem. Obě utkání, která byla hraná 3x10 minut, prohráli.

Redakce

Partneři klubu