HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
21.11.2023 Mládež

Nulový víkend pro naše mladé Piráty.

V jedněch z posledních zápasů naších mládežníků se nám moc nedařilo. Ani jedno z našich mladých družstev nedokázalo bodovat. Pro starší žáky to byl navíc ještě poslední zápas podzimu.

Tento víkend byly na programu zápasy Extraligy dorostu a zápasy Ligy starších žáků. Našim klukům se v zápasech nedařilo a dvakrát odešli ze hřiště poraženi. Dorostenci nestačili v dramatickém špílu na Kert Park Praha a podlehli 3:4. Starší žáky čekal těžší oříšek, do Hradce přijel lídr soutěže.

Extraliga dorostu

Dorostenci v neděli odpoledne sehráli zápas s Kert Park Praha. V zápase se ujali vedení díky trefě Zamastila. Domácí poté otočili nepříznivý výsledek a v průběhu druhé periody vedli 3:1. Hradci se podařilo vyrovnat díky trefám Pospíšila a Zamastila, který vstřelil druhý gól zápasu. Vyrovnaný stav trval dvě minuty, kdy se prosadil domácí Vrabec. Hradec se snažil o vyrovnání, ale už bez úspěchu. Branka v zápase už nepadla a Hradec tak prohrál na Lužinách 3:4.

KERT PARK PRAHA - HRADEC 4:3 (2:1,1:1,1:1)

Branky Hradce: 8. a 32. Zamastil, 28. Pospíšil

Sestava Hradce: Charvát - Koďousek, Kříž V, Kupka, Bečička, Zamastil, Duchač, Kovaříček, Pospíšil, Vaněk, Machaň.

Další zápas dorostenců je na programu v neděli 26.11., kdy doma přivítáme v derby Svítkov Stars. Přijďte podpořit hradecké Piráty.


Liga starších žáků

Starší žáky čekal velmi silný oříšek. Do Hradce přijel aktuální lídr ligy - Modrý tým Pardubic. "Modří" ještě neztratili ani bod. Piráti jim to chtěli překazit, to se jim bohužel nepovedlo. Hradečtí prohráli první třetinu 0:1. Tento stav svítil i po druhé třetině zápasu. Ve třetí třetině hosté přidali dva góly z přesilovek a stanovili tak výsledek utkání na konečných 0:3.

HRADEC - PARDUBICE "MT" 0:3 (0:1,0:0,0:2)

Branky Hradce: -

Sestava Hradce: Charvát - Novák, Kříž M, Vortel, Odl, Machaň, Polívka, Lemfeld, Duchač, Kovář, Řehořek, Rouha.

Pro Starší žáky to byl poslední zápas v tomto roce a další odehrají až v březnu. V neděli ve Svitavách probíhal repre camp U14. Zde se zúčastnili i naši hráči. Jmenovitě to byli Martin Lemfeld, Filip Cvejn, Matyáš Novák, Petr Polívka a Pavel Kovář.

Redakce

Partneři klubu