HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
14.01.2024 Mládež

Mladí Piráti opět v U16

Reprezentace U16 má za sebou již 2 reprezentační kempy. A nechyběla ani hradecká jména!

Poté, co minulý rok zažila česká U16 historický triumf na světovém šampionátu v podobě zlaté medaile, ji letos čeká ještě těžší práce a to tuto zlatou výhru obhájit. Mistrovství světa juniorů se bude konat v Žilině 4-7. 7. 2024. Připravy pro tyto boje vypukly již v půli prosince, kdy měla U16 první reprezentační kemp. Ten se konal 16-17. 12. 2023 v plzeňské hokejbalové hale. A ani tentokrát tam nechyběla jména našich Pirátů! V realizačním týmu opět zůstává jako asistent trenéra hradecký trenér dorostenců Michal Koza a jako vedoucí mužstva Tomáš Kroupa, který tuto pozici zastává i u našeho A-Týmu. V řadách hráčů pak na prvním kempu bojovali o svou další nominaci hráči Matyáš Machaň a Matěj Tichý.

Druhý reprezentační kemp následoval pár dní zpět, a to v Mostě, kde se 6-7. 1. 2024 představilo hned několik našich mladých jmen. Z hráčů to byli Jan Zahálka, Matouš Pospíšil, Josef Flechtner, Lukáš Suchan a Matyáš Machaň. Nyní máme našlápnuto i na hradeckou stopu v brankovišti. Tam se o své místo hlásí Ondřej Charvát. Další soustředění se bude konat zanedlouho, již 20-21. 1. opět v Plzni a nominovaní jsou zde z Pirátských řad Matouš Pospíšil, Matěj Tichý, Jan Zahálka a Ondřej Charvát.

Všem našim mladým Pirátům, přejeme hodně zdraví a spoustu úspěchů!


Redakce

Partneři klubu