HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
11.03.2024 Mládež

Mladí piráti začali vítězně

Po zimní pauze se rozjely i soutěže našich mladých pirátů.

Dorostenci v dalším zápase zajížděli do nedalekého Heřmanova Městce a svěřenci Vratislava Nováka doma hostili "bílé" Pardubice. Oba hradecké týmy uspěly a připsaly si tak tři body.

DOROST

Piráty nečekal v Heřmanově Městci jednoduchý zápas. Byli to právě domácí, kdo se ujal vedení v zápase. Stalo se tak až ve druhé třetině zápasu. Jejich vedení trvalo pouhých pět vteřin, kdy Zamastil vyrovnal. Ještě do konce třetiny svým druhým gólem v zápase otočil skóre na svou stranu Zamastil. Třetí třetina nabídla mnoho pětiminutových trestů, jeden gól z hole Koďouska a jeden parádní zákrok MVP Ondry Charváta, když kulatý nesmysl letěl do odkryté branky a svým počínáním zabránil od inkasování. Piráti zvítězili nad Heřmanovým Městcem 3:1.

HEŘMANŮV MĚSTEC - HRADEC KRÁLOVÉ 1:3 (0:0, 1:2, 0:1)

Branky Hradce: 22. a 27. Zamastil, 42. Koďousek

Sestava Hradce: Charvát (Novotný) - Rejlová, Vortel, V. Kříž, Koďousek, Kupka - Bečička, Machaň, Synek, Kovář, Duchač, Vaněk, Zamastil, Kovaříček.

Dorostenci další utkání odehrají v neděli 17. března, kdy na svém stadionu hostí od 14:00 Opavu.


STARŠÍ ŽÁCI

Starší žáci hostili na svém stadionu Pardubice - Bílý tým. O vítězi utkání bylo rozhodnuto během první třetiny. V nich piráti nasázeli 4 góly. Nakonec přidali ještě 7 branek a zvítězili 11:1. Šesti body se blýskl Daniel Duchač (3+3) a výborný výkon předvedl i Pavel Kovář, který vsítil 4 branky. V poli dostal příležitost i Ondra Charvát a ten si nevedl špatně. Dal gól a k tomu přidal i dvě asistence.

HRADEC KRÁLOVÉ - PARDUBICE "BT" 11:1 (4:0, 3:0, 4:1)

Branky Hradce: 14., 18., 36. a 45. Kovář, 13., 36. a 44. Duchač, 13. a 25. Machaň, 15. Charvát, 27. Čtvrtečka.

Sestava Hradce: Novotný - Vortel, Charvát, M. Kříž - Odl, Sotona, Duchač, Machaň, Kovář, Bradáč, Čtvrtečka.

V dalším kole zajíždějí mladí borci do České Třebové, kde jsou favoritem utkání. Zápas je na programu v sobotu 16. března od 10:00.


Zdroj foto

Redakce

Partneři klubu