HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
19.03.2024 Mládež

Hladké výhry hradeckých mladíků

O uplynulém víkendu si oba mládežnické týmy připsaly hladké výhry. Starší žáci vyhráli v České Třebové 13:0 a dorostenci doma rozdrtili Opavu 14:1.

DOROST

Dorostenci v neděli odpoledne hostili na svém stadionu poslední Opavu. Hradec byl po celý zápas lepší a pohodlně zvítězil. V tomto utkání se nejvíce zadařilo Zamastilovi, který se na výhře podílel pěti góly a dvěmi asistencemi. K tomu ještě domácí vstřelili dva góly ve vlastním oslabení. Skóre utkání ve třetí minutě otevřel Vortel. Do konce třetiny přidali Hradečtí ještě tři góly. Ve druhé třetině se blýskla hvězda zápasu Josef Zamastil, ten během šesti minut definitivně zlomil odpor Opavy, když nasázel hattrick. Zkraje poslední periody hosté snížili z dorážky. To bylo ze strany Opavy vše. Piráti postupně navyšovali vedení až na rozdíl třinácti branek - 14:1.

HRADEC - OPAVA 14:1 (4:0, 3:0, 7:1)

Branky Hradce: 17., 19., 23., 39. a 45. Zamastil, 3. a 39. Vortel, 8. a 34. Vaněk, 11. a 15. Machaň, 38. a 43. Rouha, 33. Kovaříček.

Sestava Hradce: Novotný (Charvát) - Rejlová, Koďousek, Odl, Vaněk, Kupka, Bečička, Machaň, Kovář, Novák, Duchač, Zamastil, Rouha, Kovaříček, Vortel.

V dalším kole zajíždí dorostenci na horkou půdu do Prahy - Čimice. Zde jim bude soupeřem Rebel Praha. Souboj sousedů v tabulce se odehraje v neděli 24.3.


STARŠÍ ŽÁCI

Svěřenci trenéra Vratislava Nováka zajížděli do České Třebové. Zde piráti vedli 3:0 už na začátku páté minuty. Svůj náskok postupně navyšovali až na konečných 13:0. Hvězdou zápasu byl Daniel Duchač, který předvedl velice přesnou střelbu a zaznamenal 6 branek. V zápase byl k vidění ještě jeden hattrick. Tři góly v zápase zaznamenal i kapitán Matyáš Machaň. Hradec si díky výhře upevnil třetí místo.

ČESKÁ TŘEBOVÁ - HRADEC 0:13 (0:4, 0:2, 0:7)

Branky Hradce: 5., 20., 25., 32., 39. a 45. Duchač, 8., 34. a 45. Machaň, 3. a 43. Vortel, 4. Polívka, 38. Rouha,

Sestava Hradce: Charvát - Bradáč, Odl, Vortel, Falta, Kříž M., Kania, Machaň, Rouha, Lemfeld, Polívka, Duchač, Novák. Starší žáci mají tento víkend dvojzápas. Nejdříve v pátek navečer jedou do Přelouče a v sobotu doma přivítají svitavské Sršně.

Redakce

Partneři klubu