HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
09.04.2024 A tým - zápas

Play-off si tento rok nezahrajeme

Po sobotním prohraném zápase je jisté, že se letos do play-off nepodíváme. Naše šance už nadobro vyhasly.

První zápas po odchodu našich hráčů na hostování skončil další porážkou. Vzhledem k věkovému průměru naší sestavy, kde nastupovali především naši mladí hráči, se vítězství s papírovým favoritem úplně nedalo očekávat.

Průběh zápasu však vůbec nebyl špatný. Opět se ukázalo, že do dalších sezón máme opravdu na čem stavět a roste nám tu nadějná generace. I s takto poměrně obtížným soupeřem, jsme dokázali hrozit v nebezpečných akcích a soupeře v určitých pasážích potrápit. Výsledné skore zápasu tak uplně neodpovídá průběhu hry. Bohužel pro nás jsme dostali laciné góly a zároveň nás trápila produktivita střelby tak, jako poslední sezóny. Téměř celý zápas se odehrál v plném počtu a vyloučení byly vidět až ke konci zápasu po pár šarvátkách. nutno také zmínit, že druhý náš gól se podařilo vsítit teprve 16 letému dorostenci Matěji Tichému. Ačkoli je to další prohra do již početné sbírky v jarní části, tak pro naše vyrustající hráče jsou to velmi cenné zkušenosti, které se zajisté budou úročit v dalších sezónách.

Redakce

Partneři klubu